VOOR VRAGEN KUNT U MIJ BELLEN OF APPEN: T. 06 51278020

Sieraden

Kadoes heeft een zeer breed assortiment met de mooiste sieraden van diverse merken uit binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een klassieke stijl of volgt u meer de trends? Kadoes biedt beide, in verschillende prijsklassen, materialen en stijlen. Een eerlijk advies zal u helpen met de juiste keuze.

Horloges

Voor ieder wat wils, voor vrouwen én mannen. Een nuttige accessoire om de tijd te beleven maar ook om cadeau te geven.

Kleding

Sinds kort heeft Kadoes in Doesburg ook kleding, uit Nederland en Denemarken. Voor de modebewuste, eigentijdse vrouw. Stijlvol, voor iedere gelegenheid, draagbare en comfortabele fashion.

Sjaals

Geef je outfit nét even dat stukje extra met een van onze kwalitatief hoogwaardige sjaals. Kadoes heeft onder andere de merken Zusss, Erfuhrt en natuurlijk de POM sjaals.

Tassen en portemonnees

Wilt u stoer, praktisch of toch chique? Kadoes heeft een uiteenlopend assortiment, van onder meer de mooie Nederlandse merken Buyalex, Fabienne Chapot en Zusss. Natuurlijk in allerlei prijsklassen

Schoenen

Kadoes heeft schoenen, laarzen en sneakers van onder andere Fabienne Chapot en O-105. U kunt ook hier voor alle gelegenheden slagen. Zomer en winter, chique en sportief maar vooral vrouwelijk en stoer.

Wonen

Voor verschillende interieurstijlen biedt Kadoes schitterende woonaccessoires. U vindt bij ons diverse merken, vooral Deens ontwerp. Voor uw eigen huis of om een ander te verblijden.

Parfums

Ontdek de exclusieve geuren van Von Eusersdorff, een natuurlijke geurlijn. Tevens perfect te mengen met de geur die u al heeft, voor uw unieke geur.

Kadoes

© KADOES 2016